Ajankohtaista

Siperian nuorisoteatterin uusi ryhmä!

Siperian nuorisoteatterissa käynnistyy uusi 16-29-vuotiaiden teatteri-ilmaisun ryhmä. Siperian teatteri-ilmaisun ryhmän toiminta ei tähtää esityksen valmistamiseen vaan ryhmässä harjoitellaan teatterin ja improvisaation eri osa-alueita kevyesti ja rennolla meiningillä kerran viikossa. Ryhmässä voi siis käydä esimerkiksi oman teatteriryhmän toiminnan ohella. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vaan vuotta, ennakkoilmoittautumista ei tarvita!
Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17-19 Nuorten taidetyöpajan Voltti-tilassa (Matarankatu 6, Jyväskylä). Kausi alkaa 11.9.2018.

kausi-alkaa5

 

JYT HAKEE NYT!

Jyväskylän Ylioppilasteatteri hakee riveihinsä rohkeita, motivoituneita ja kunnianhimoisesta teatteriharrastuksesta kiinnostuneita näyttelijöitä ja tekniikan osaajia!

Tekniikan (valo, ääni, grafiikka, puvustus ja lavastus) pääsykoe pidetään sunnuntaina 30.9. kello 12 alkaen. Ilmoittautuminen pääsykokeeseen päättyy perjantaina 28.9. kello 23.59.

Näyttelijöiden pääsykoe puolestaan on sunnuntaina 2.12. klo 10 alkaen, ja ilmoittautuminen päättyy pe 30.11. klo 23.59.

Molemmat pääsykokeet järjestetään Ylioppilastalo Ilokivessä (Keskussairaalantie 2). Voit halutessasi ilmoittautua molempiin pääsykokeisiin.

Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse osoitteeseen hallitus@jyt.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti itsestäsi ja teatteritaustastasi, sekä miksi haet juuri JYTiin. Kerro myös, mitä kautta sait tiedon pääsykokeista.

Kaikki määräaikaan mennessä ilmoittautuneet saavat paluupostissa lisätietoja pääsykoepäivästä sekä ohjeita valmistautumiseen. Näyttelijävalinnassa etusijalla ovat hakijat, jotka pystyvät sitoutumaan JYTin kevään 2019 produktioon.

jyt-hakee-jasenia

Seuraa Jyväskylän Nuorisoteattereita Facebookissa ja Instagramissa! Voit myös merkitä kuvia ja videoita oman teatteriryhmäsi toiminnasta häshtägeillä #Jyväskylännuorisoteatterit. Jos haluat saada teatteriryhmäsi kuvia ja videoita Jyväskylän Nuorisoteatterien kuvavirtaan, merkitse kuvaan @jyvaskylan_nuorisoteatterit.

Jyväskylän Nuorisoteatterit

@Jyvaskylan_Nuorisoteatterit #Jyväskylännuorisoteatterit

Kerro toiveitasi Jyväskylän nuorisoteatteritoiminnasta!
Jos sinulla tai ryhmälläsi on toiveita Jyväskylän nuorisoteatteritoiminnasta, kerro rohkeasti toiveesi ja ideasi! Kerro ideasi sähköpostilla osoitteeseen jklnuorisoteatterit ( at ) siperia.info tai suoraan alla olevalla lomakkeella!

Aihe

Viesti

Nimi (vapaaehtoinen)

Sähköposti (vapaaehtoinen)

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna