Ajankohtaista

Älä oleta! -draamapajakokonaisuus yli 13-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille

ao-draamapaja-fb-tapahtuma

Draamapajoissa harjoitellaan teatteri-ilmaisua ja rohkeutta ilmaista itseä draamaharjoitteiden ja -menetelmien avulla. Tekemisen kautta käsitellään osallistujien ajatuksia erilaisuudesta, yhdenvertaisuudesta, kulttuurieroista ja -yhtäläisyyksistä. Ohjaajina toimivat teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Karppinen ja nuorisonohjaaja Jutta Kritz. Toiminta on suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille ja osallistuminen on maksutonta.

Draamapaja -kokonaisuus koostuu kuudesta tapaamiskerrasta ja Älä Oleta –hankkeen kaksipäiväisestä lopputapahtumasta Jyväskylän Veturitalleilla. Toimintaa on siis yhteensä neljänä viikonloppuna.

la 21.10. kello 12-16
su 22.10. kello 10-14
la 4.11. kello 12-16
su 5.11. kello 12-16
la 18.11. kello 12-16
su 19.11. kello 10-14

Lopputapahtuma 24.11. ja 25.11., jossa draamapajoissa valmistunut teos tai niissä syntyneitä tuotoksia esitetään. Esiintyminen on pajan osallistujille vapaaehtoista.

Ilmoittautumiset:
jutta.kritz ( at ) jkl.fi, tai laittamalla tekstiviesti/Whatsapp p. 050 448 1716
tai Veturitallien Kahvila Kiskon henkilökunnalle

Draamapaja -kokonaisuus on osa Jyväskylän Nuorten palveluiden Älä Oleta -hanketta, joka pyrkii vihapuheen ennaltaehkäisyyn ja yhdenvertaisuuden edistämiseen. Hankkeeseen on saatu tukea OKM:ltä.

Tapahtuma facebookissa: Älä oleta! -draamapaja

 

Improjamit jatkuvat syyskaudella!

Jos sinulla on jo vähän kokemusta improvisaatiosta, olet tervetullut mukaan – kuuluitpa sitten johonkin improryhmään tai et. Kokoontumiset Siperiassa, Veturitalleilla joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kello 17-20.

improjamit-mainos

Seuraa Jyväskylän Nuorisoteattereita Facebookissa ja Instagramissa! Voit myös merkitä kuvia ja videoita oman teatteriryhmäsi toiminnasta häshtägeillä #Jyväskylännuorisoteatterit. Jos haluat saada teatteriryhmäsi kuvia ja videoita Jyväskylän Nuorisoteatterien kuvavirtaan, merkitse kuvaan @jyvaskylan_nuorisoteatterit.

Jyväskylän Nuorisoteatterit

@Jyvaskylan_Nuorisoteatterit #Jyväskylännuorisoteatterit

Kerro toiveitasi Jyväskylän nuorisoteatteritoiminnasta!
Jos sinulla tai ryhmälläsi on toiveita Jyväskylän nuorisoteatteritoiminnasta, kerro rohkeasti toiveesi ja ideasi! Kerro ideasi sähköpostilla osoitteeseen jklnuorisoteatterit ( at ) siperia.info tai suoraan alla olevalla lomakkeella!

Aihe

Viesti

Nimi (vapaaehtoinen)

Sähköposti (vapaaehtoinen)

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna