Kulissin nuorisoteatteriryhmä

Kaarna2-kollaasi

Mikä Kulissi?

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry on musiikkiteatteriin ja musikaaleihin painottunut harrastajateatteri. Pääosa Kulissin esitystoiminnasta tapahtuu kesäisin Jyväskylän Kuokkalassa, Survo-Korpelan latoteatterissa.
Kulissin nuorisoteatteriryhmä on talvikaudella toimiva, esitykseen tähtäävä nuorten teatteriryhmä. Ryhmä valmistaa nuorille ja aikuisille suunnatun näytelmän. Ryhmään ovat tervetulleita niin innokkaat näyttelijät kuin puvustamisesta, lavastamisesta, valo- ja äänitekniikasta, soittamisesta tai lipunmyynnistäkin kiinnostuneet nuoret.

Kenelle?
Kulissin nuorisoteatteriryhmä on suunnattu näytelmästä riippuen n. 15–20-vuotiaille nuorille. Kulissin toiminta on pääasiassa kaikille avointa, eikä pääsykokeita ole. Ryhmän kokoa, osallistujien ikää tai ryhmän avoimuutta voidaan rajata projektikohtaisesti.

Kuinka pääsen mukaan?
Uusia harrastajia otetaan mukaan aina uuden näytelmän harjoitusten alkaessa. Tarkemmat tiedot Kulissin omilta nettisivuilta www.kulissi.fi. Toiminta on ilmaista, mutta kaikilta toiminnassa mukana olevilta edellytetään Kulissin jäsenmaksun maksamista, joka on noin 30e/vuosi.

 

Haluatko mukaan? katso lisätietoja:
kulissi( at )kulissi.fi
www.kulissi.fi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna