Jyväskylän poikateatteri

poikateatterimainos-11

JYVÄSKYLÄN POIKATEATTERI ALOITTAA TOIMINTANSA LOKAKUUSSA 2018!

Jyväskylän poikateatterin pilottiryhmä käynnistyy Siperian nuorisoteatterissa torstaina 25. lokakuuta! Toiminta on suunnattu noin 16-20-vuotiaille pojille ja pojaksi itsensä kokeville. Teatteriryhmän ohjaajana toimii teatteritaiteen opettaja ja ohjaaja Sauli Yksjärvi. Ryhmän toiminta nojaa yhteisöteatterin menetelmiin eli ryhmä valitsee itse esityksensä teeman ja tuottaa käsikirjoituksen materiaalin. Ryhmään haetaan näyttelijöiden lisäksi valo-, ääni- ja videotekniikasta, puvustuksesta, lavastuksesta ja markkinoinnista kiinnostuneita nuoria.

Jyväskylän poikateatteriin kutsutaan mukaan erityisesti uusia teatterintekijöitä. Yli puolet ryhmän paikoista on varattu ensisijaisesti uusille teatterin harrastajille, mutta myös kokeneemmilla tekijöillä on tärkeä rooli ryhmässä! Aikaisempaa teatterikokemusta ei siis tarvitse olla!

Kenelle?
Noin 16-20-vuotiaille pojille ja pojaksi itsensä kokeville.

Kuinka pääsen mukaan?
Ilmoittautumalla mukaan! Aikaisempaa kokemusta teatterin tekemisestä ei tarvitse olla.  Ilmoittautua voit alla olevalla nettilomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Ryhmä on osallistujille maksuton. Ryhmäläiset otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset 20.10.2018 mennessä.

Missä ja milloin?
Torstaisin (25.10.2018 alkaen) klo 18-20 nuorten taidetyöpajalla, Matarankatu 6. Lisäharjoitukset sovitaan erikseen ryhmän kanssa.

Yhteystiedot

Tiedustelut
anumaaria.tulla[ at ]siperia.info
050 4411496

Nimi

Syntymävuosi

Sähköposti

Puhelinnumero

Olen harrastanut teatteria aikaisemmin: kyllä/ei

Missä olet harrastanut teatteria ja kuinka kauan?

Kerro itsestäsi tai kysy meiltä ryhmästä!

Tervetuloa mukaan!