Teatteriyhdistys Kulissi

kulissi-kollaasi-2019

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry on musiikkiteatteriin ja musikaaleihin erikoistunut harrastajateatteri. Kulissi toteuttaa kesäisin harrastajavoimin (toki ammattilaisten ohjauksessa) musiikkiteatteriesityksiä Laajavuoren kesäteatteriin sekä talvisin erilaisia pienempiä produktioita sisäteatteritiloihin. Kesän pääproduktioissa näyttelee produktiosta riippuen lapsia/nuoria ja/tai aikuisia.

Kulissin teatteriproduktioissa pääset näyttelemään, laulamaan ja tanssimaan! Myös innokkaat puvustajat, lavastajat, valo- ja äänimiehet, soittajat ja lipunmyyjät ovat tervetulleita mukaan Kulissin toimintaan. Kulissin viime vuosien kesänäytelmiä ovat olleet mm. musikaalit Amelie, Annie ja Myrskyluodon Maija.

Kenelle?

Kulissilla on teatteriharrastustoimintaa lapsille/nuorille ja aikuisille. Jokaisen näytelmän kohdalla ilmoitetaan erikseen minkä ikäisiä näyttelijöitä ryhmään haetaan.

Kuinka pääsen mukaan?
Kulissin näytelmiin päästäkseen ei tarvitse olla aikaisempaa teatteriharrastuskokemusta, mutta produktioihin saattaa olla casting-tilaisuus (joihin kannattaa lähteä rohkeasti tutustumaan Kulissin toimintaan!). Toiminta on ilmaista, mutta kaikilta toiminnassa mukana olevilta edellytetään Kulissin jäsenmaksun maksamista, joka on noin 40e/vuosi.

Missä ja milloin?
Kesän pääproduktion ryhmä kootaan edeltävän vuoden syksyn tai alkutalven aikana. Harjoitukset alkavat yleensä loppuvuodesta. Harjoituksia on alkuun pääasiassa 1-2 kertaa viikosta,  mutta keväällä ja kesällä harjoitustahti tiivistyy ja ennen ensi-ilta harjoituksia saattaa olla lähes joka päivä. Harjoituspäivä ja aika ilmoitetaan kauden alkaessa.

Tiedon uuden näytelmän harjoitusten aloituksesta saat parhaiten seuraamalla Kulissin nettisivuja ja some-kanavia.

Haluatko mukaan? katso lisätietoja:
kulissi( at )kulissi.fi
www.kulissi.fi

 

Tallenna

Tallenna