Kulissi, nuoret 10-18v

Kulissin lapset, kollaasi 2016

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry on musiikkiteatteriin ja musikaaleihin painottunut harrastajateatteri. Pääosa Kulissin esitystoiminnasta tapahtuu kesäisin Jyväskylän Kuokkalassa, Survo-Korpelan latoteatterissa. Kulissin nuorten kesäteatteriryhmä (”Kulissin lapset”) valmistaa joka kesä Survo-Korpelan latoteatteriin koko perheen musiikkinäytelmän. Kulissin nuorten kesäteatteriryhmässä pääset näyttelemään, laulamaan ja tanssimaan! Myös innokkaat puvustajat, lavastajat, valo- ja äänimiehet, soittajat ja lipunmyyjät ovat tervetulleita mukaan Kulissin toimintaan. Kulissin nuorten viime vuosien näytelmiä ovat olleet mm. Tähkäpää, Leo Lohikäärme, Noita Nuppunen ja kadonnut pikkuveli, Peukalo-Liisa, Pinokkio ja Intiaanilegenda.

Kenelle?
Kulissin nuorten kesäteatteriryhmään pääsevät mukaan kaikki 10–18-vuotiaat teatterista kiinnostuneet nuoret.

Kuinka pääsen mukaan?
Pääsykokeita ei ole vaan kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Ryhmän kokoa voidaan rajata. Toiminta on ilmaista, mutta kaikilta toiminnassa mukana olevilta edellytetään Kulissin jäsenmaksun maksamista, joka on noin 30e/vuosi.

Missä ja milloin?
Ryhmä harjoittelee talvikaudella kerran viikossa sekä silloin tällöin viikonloppuisin.  Keväällä harjoitustahti tiivistyy ja ennen ensi-ilta harjoituksia saattaa olla joka päivä. Harjoiteltavan näytelmän esitykset sijoittuvat kesä-heinäkuulle. Harjoituspäivä ja aika ilmoitetaan kauden alkaessa. Kesällä 2019 Kulissin nuoret esittävät musiikkinäytelmän Liisa Ihmemaassa ja ohjaajana toimii Enni Junttila. Näytelmän harjoitukset alkavat loka-marraskuussa 2018.

Haluatko mukaan? katso lisätietoja:
kulissi( at )kulissi.fi
www.kulissi.fi

 

Tallenna

Tallenna