Siperian nuorisoteatteri

Siperian NT kollaasi 2016

Siperian nuorisoteatteriin pääsee mukaan seuraavan kerran syksyllä

Syyskuun alussa 2017 käynnistyvät ryhmät 13-20 -vuotiaille ja yli 20-vuotiaille. Siperian nuorisoteatteri on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä teatteriryhmä, jossa esitysteksti ja mahdollinen produktio rakennetaan ryhmän omista lähtökohdista. Siperian nuorisoteatteriryhmässä nuoret pääsevät tekemään tutkivaa teatteria nykyteatterin ja esitystaiteen menetelmiä käyttäen sekä vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon ammattilaisen ohjauksessa. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat nuorten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu. Nuoret ovat mukana ohjausta lukuun ottamatta kaikissa teatterin osa-alueissa käsikirjoituksesta lavastukseen. Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Laura Häkkinen (FM, teatterin ja draaman tutkimus; FM, taidekasvatus; teatteri-ilmaisun ohjaaja, AMK).

Kenelle?
Siperian nuorisoteatterissa on omat ryhmät 13–20-vuotiaille nuorille ja yli 20-vuotiaille nuorille aikuisille.

Kuinka pääsen mukaan?
Molempiin ryhmiin pääsevät mukaan niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Siperian nuorisoteatteriryhmiin otetaan uusia jäseniä seuraavan kerran syyskuun alussa 2017, jolloin ryhmiin voi tulla tutustumaan ensimmäisille kokoontumiskerroille. Voit tulla paikalle treenien alkaessa viikolla 36, tervetuloa! Jos tarvitset lisätietoja, niin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Missä ja milloin?
13-20-vuotiaiden ryhmän harjoitukset pidetään 7.9. alkaen torstaisin klo 17–19 Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2). Lisäharjoituksista sovitaan ryhmän kanssa.

Yli 20-vuotiaiden ryhmän treeniaika on 6.9. alkaen keskiviikkoisin kello 18.30-20.30 samassa paikassa.

Haluatko mukaan? Lisätietoja:
Kulttuuriklubi Siperia
siperia ( at ) jkl.fi
p. 045 2648280
www.siperia.info

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna