Siperian nuorisoteatteri 13-16v, 16-20v ja 20-29v

kollaasi-siperia

Siperian nuorisoteatterissa toimii ryhmät 13-16-vuotiaille (yläkouluikäiset), 16-20-vuotiaille (lukio-/ammattikouluikäiset ja sitä vanhemmat) sekä nuorten aikuisten ryhmä 20-29-vuotiaille. Siperian nuorisoteatterissa on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä nuorisoteatteriryhmiä, jossa esitysteksti ja mahdollinen produktio rakennetaan ryhmän omista lähtökohdista. Siperian nuorisoteatteriryhmissä nuoret ja nuoret aikuiset pääsevät tekemään tutkivaa teatteria nykyteatterin ja esitystaiteen menetelmiä käyttäen sekä vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon ammattilaisen ohjauksessa. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat nuorten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu. Nuoret ovat mukana ohjausta lukuun ottamatta kaikissa teatterin osa-alueissa käsikirjoituksesta lavastukseen. Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja draamakasvatuksen ammattilaiset.

Kenelle?
Siperian nuorisoteatterissa on omat ryhmät 13–16-vuotiaille ja 16-20-vuotiaille nuorille sekä 20-29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Kuinka pääsen mukaan?
Ryhmiin pääsevät mukaan niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Siperian nuorisoteatteriryhmiin otetaan uusia jäseniä joka syksy. Ilmoittautuminen tapahtuu elo-syyskussa. Toiminta on maksutonta.

Syksyllä 2020 Siperian nuorisoteatteri toimii poikkeusaikatauluin ja -ryhmin. Toimintaan ei oteta juuri nyt uusia jäseniä. Seuraa kuitenkin Siperian someja ja nettisivuja. Uusia ryhmiä käynnistetään heti kun tilanne sallii!

Missä ja milloin?
Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (os. Veturitallinkatu 6, tallit 1-2) ja Nuorten taidetyöpajan Voltti-tilassa (os. Matarankatu 6).

 

Haluatko mukaan? Lisätietoja:
Kulttuuriklubi Siperia
siperia ( at ) jkl.fi
p. 045 2648280
www.siperia.info

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna