Siperian nuorisoteatteri 13-16v, 16-20v ja 20-28v

kollaasi-siperia

Siperian nuorisoteatterissa toimii 13-16-vuotiaille, 16-20-vuotiaille sekä 20-28-vuotiaille suunnatut teatteriryhmät. Siperian nuorisoteatterissa on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä nuorisoteatteriryhmiä, jossa esitysteksti ja mahdollinen produktio rakennetaan useimmiten ryhmän omista lähtökohdista ja itse käsikirjoitus luoden. Toki näytelmän tekeminen valmiista näytelmätekstistä on myös mahdollista.

Siperian nuorisoteatteriryhmissä nuoret ja nuoret aikuiset pääsevät tekemään tutkivaa teatteria nykyteatterin ja esitystaiteen menetelmiä käyttäen sekä vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon ammattilaisen ohjauksessa. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat nuorten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu. Nuoret ovat mukana ohjausta lukuun ottamatta kaikissa teatterin osa-alueissa käsikirjoituksesta lavastukseen. Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja draamakasvatuksen ammattilaiset.

Kenelle?
Siperian nuorisoteatterissa on omat ryhmät 13–16 v ja 16-20v nuorille sekä 20-28-vuotiaille nuorille aikuisille. Ryhmiin pääsevät mukaan niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat.

Kuinka pääsen mukaan?
Siperian nuorisoteatteriryhmiin otetaan uusia jäseniä joka syksy. Ilmoittautuminen tapahtuu elo-syyskussa. Toiminta on maksutonta.

Missä ja milloin?
Ryhmät kokoontuvat Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (os. Veturitallinkatu 6, tallit 1-2) ja Nuorten taidetyöpajan Voltti-tilassa (os. Matarankatu 6). Ohjaajina toimivat Anumaaria Tulla (13-16v ja 16-20v ryhmät) ja Laura Häkkinen (20-28v ryhmä)

Ryhmien perustreenivuorot ja ilmoittautumisohjeet löydät Kulttuuriklubi Siperian nettisivuilta www.siperia.info.

Haluatko mukaan? Lisätietoja:
Kulttuuriklubi Siperia
siperia ( at ) jkl.fi
p. 045 2648280
www.siperia.info

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna