Siperian nuorisoteatteri 13-19v ja 20-29v

Siperian NT kollaasi 2016

Siperian nuorisoteatteriin pääsee taas mukaan syksyllä 2018!

Syyskuun alussa 2018 käynnistyvät ryhmät 13-19-vuotiaille ja 20-29-vuotiaille. Siperian nuorisoteatteri on yhteisö- ja nykyteatterin keinoja käyttävä teatteriryhmä, jossa esitysteksti ja mahdollinen produktio rakennetaan ryhmän omista lähtökohdista. Siperian nuorisoteatteriryhmässä nuoret pääsevät tekemään tutkivaa teatteria nykyteatterin ja esitystaiteen menetelmiä käyttäen sekä vaikuttamaan esityksen sisältöön ja muotoon ammattilaisen ohjauksessa. Yhdessä tekemisen lähtökohtana ovat nuorten omat havainnot ja oma kriittinen ajattelu. Nuoret ovat mukana ohjausta lukuun ottamatta kaikissa teatterin osa-alueissa käsikirjoituksesta lavastukseen. Ohjaajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaamisen ja draamakasvatuksen ammattilaiset.

Syksyllä 2018 alkaa uutena teatteri-ilmaisuryhmä, joka ei tähtää esitykseen, vaan kokoontuu kerran viikossa erilaisten teatteri-ilmaisu ja draamaharjoitteiden äärelle. Ryhmä on suunnattu 20-29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Kenelle?
Siperian nuorisoteatterissa on omat ryhmät 13–19-vuotiaille nuorille ja yli 20-vuotiaille nuorille aikuisille.

Kuinka pääsen mukaan?
Ryhmiin pääsevät mukaan niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Siperian nuorisoteatteriryhmiin otetaan uusia jäseniä seuraavan kerran syyskuun alussa 2018, jolloin ryhmiin voi tulla tutustumaan ensimmäisille kokoontumiskerroille. Voit tulla paikalle treenien alkaessa viikolla 36, tervetuloa! Jos tarvitset lisätietoja, niin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Toiminta on maksutonta.

Missä ja milloin?
13-19-vuotiaiden ryhmän harjoitukset pidetään 6.9. alkaen torstaisin klo 17–19 Kulttuuriklubi Siperiassa, Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6, tallit 1-2). Lisäharjoituksista sovitaan ryhmän kanssa.

20-29-vuotiaiden ryhmän treeniaika on 5.9. alkaen keskiviikkoisin kello 17-19 samassa paikassa.

Haluatko mukaan? Lisätietoja:
Kulttuuriklubi Siperia
siperia ( at ) jkl.fi
p. 045 2648280
www.siperia.info

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna